Portfolio

Om/CV

Instagram

DESIGN & KONST

AV JOHAN HEDBERG

johanhedberg1@hotmail.com

Café magazine –

I 3 år jobbade jag med kreativ tidningslayout och grafik, för att framhäva bra texter och bilder, för både papper och iPad.

Att skapa kreativa lösningar med fokus på läsbarhet, typografi och att skapa en egen identitet för varje jobb, som även rimmar med tidningens helhetskänsla för att hålla en tajt totalprodukt, är ett otroligt stimulerande sätt att jobba och skapa på.

 

Våren 2013 lanserades Café på iPad , ett otroligt lärorikt projekt som lade grunden till ett digitalt funktionsfokus som jag senare haft mycket användning av i mina projekt av design av sajter - för mobil, tablet och desktop. Här började vi om från grunden och ett otroligt gediget arbete av hur man inte bara översätter innehållet i papperstidningen, utan även förhöjer det för att få ut ännu mera av det digitalt.

 

Jag har också varit med under omslagsplåtningar för Café och filmat och klipp och även varit med på utbildningsdagar för Aller Media och filmat, dokumenterat och intervjuat.

*Jag äger inte rätten till bilder eller texter utan har endast gjort layout, grafik och illustrationer i ovanstående verk.